TRIBALE PENTRU BAIETI

Tatuajul tribal a fost practicat si a invatat de sute de ani. Din acest motiv, este foarte probabil că multe dintre tatuajele pe care le vedem astazi sa aiba o înclinatie pentru acest tip de stil tribalul popular. Acest stil provine din traditia poliezieana reprezentat printr-un rau de curbe desene şi modele complexe care nu inseamna intotdeauna ceva anume dar care au rolul de a contura parti ale corpului pentru a le da valoare. Tahitienii au folosit cuvantul "tatu", care inseamna "marca".
Dintre toate modelele de tatuaj tribalul se creaza folosind cerneala neagra(tus) si culoarea naturala a pielii pentru a face modelele mai complicate, putem sa le combinam si cu alte culori . Cu toate acestea, tribalul nu este limitat la desene sau modele. Exista o varietate de tatuaje sau modele la fel de frumoase: tribale cu zane, tribale bratari cu sarma ghimpata, tribale in forma de cranii, tribale în forma de dragoni, tribale în forma de flori, tribale în forma de fluturasi, lastari şi altele.
Aceste tatuaje sunt preferate in general de barbati si arata deosebit de frumos pe un brat musculos, dar va arata la fel de bine şi pe spate sau piept. In cazul fetelor tribalul arata bine in zona buricului, in partea de jos a spatelui, pe gamba sau pe glezna, în zona coastelor. De fapt, exista o mulţime de desene sau modele ta
tuaje tribale asa ca mai bine scotociti galeria....

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu