MODELE TATUAJ TRADITIONAL JAPONEZ

Tatuajele traditionale japoneze sunt facute in general de mana, dar la fel de bine se pot executa si cu o masina de tatuat electrica. Tatuarea la mana necesita tehnici speciale. Se face prin strapungerea pielii cu ace, dar foarte delicat. Pielea umana este foarte moale si elastica. Cand acele ies din piele, poti auzi sunetul,"shaki"...

Tatuajul traditional japonez presupune utilizarea unui set de ace atasate la sfarsitul unui maner de lemn sau metal. Artistul tatuator il moae in tus(cerneala) si creaza un tatuaj apsand acele rapid si ritmic in piele. Metoda de tatuat traditionala(la mana) este aproape la fel ca o masina electrica de tatuat diferenta fiind ca actiunea capilara de deschidere a pielii este diferita.

Pasionatii de tatuaje traditionale(la mana) spun ca metoda traditionala nu face leziuni tesutului, cat mai posibil cu un masina de tatuat electrica, in concluzie metoda traditionala e
mai putin dureroasa.

Tatuajul traditional in stil horimono
Horimono au intotdeauna un sentiment de continuitate si de circulatie a acestora, culorile lor si fluxul desenelor pe corp, care incorporeaza adesea anatomia purtatorului in designul lor, intr-o maniera de bun gust si de multe ori te face sa uiti ca esti dezbracat.

Multe dintre modele utilizate pentru tatuaje horimono nu sunt de fapt dragoni, kanji litere sau Ying Yang ce fel au crezut multe persoane, ci mai degraba modele bazate pe imagini traditionale, ca plantele indigene si animalele,  floarea de lotus si pestele koi si din mitologia japoneza ilustratii din cartea, "The 108 Heroes of Suikoden".
Putini dintre noi au norocul sa aiba tatuaje tradiditionale japoneze in stil Horimono. Acest tip de tatuaj a devenit foarte  popular astazi, probabil mai popular printre occidentali decat printre japonezi. Daca ati ales acest album inseamna ca va pasioneaza TattooIdei iti etaleaza mai multe idei de tatuaje, alege tatuajul potrivit tie.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu