CE FEL PASTRAM TATUAJELE COLORATE

Aici va prezint cateva tatuaje in culori | tatuaje colorate. Tatuajele colorate sunt, in general cele mai atragatoare! Daca vrei ca tatuajul colorat sa-si pastreze culoarea ca dupa prima luna  si sa fie la fel de lucios, fereste-l de soare. Da, am de gand sa vorbesc despre lumina soarelui din nou. Asta pentru ca este de-ajuns sa te arda o singura data mai tare si poate afecta permanent tatuajele tale. Cu toate acestea, folosirea de protectie solara ori de cate ori va petreceti o perioada indelungata la soare si poate preveni deteriorarea! Oricum depinde de fiecare persoana in parte si de gustul fiecaruia. Tatuajele colorate sunt putin mai dureroase, cauza, e
perioada de lucru; asta fac eu nu stiu ceilalti artisti, lucranduse de la culoarea inchisa la cea mai deschisa; face culoare alb cea mai magica dintre culori sa para cea mai dureroasa fiind ultima. Dar sa stiti ca merita efortul mie unul imi plac foarte tare tatuajele in culori. Pentru cea mai buna  selectie de desene sau modele de tatuaje in culori, vezi mai jos albumele!

Idei Tatuaj in Culori

Atunci cand sunt batute par de 10x mai frumoase decat sunt pe hartie...Cred ca ai facut o alegere foarte buna dar trebuie sa ai foarte multa grija de el. Tatuajele colorate sunt, in general cele mai atragatoare!
Vezi Albumul

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu